SKUPINE‎ > ‎POLŽKI‎ > ‎

Aktualno

Teden otroka pri Polžkih

objavljeno: 19. okt. 2015, 03:07 avtor: vrtec polzki


V tednu otroka je v skupini Polžki in po drugih igralnicah potekala zanimiva paleta dejavnosti. Ustvarjali smo z glino, jo gnetli in oblikovali ter vanjo odtisnili svoj prstek. Iz tega bo nastal prelep obesek. Pred vrtcem smo imeli kostanjev piknik in se zabavali v druženju z drugimi skupinami. S svojim obiskom nas je razveselila knjižničarka ga. Anica Mohar, ki s seboj vedno prinese polno torbo knjig s čarobno vsebino. Dež nam je preprečil, da bi odšli v kostanjev park in nabirali odpadlo listje in divji kostanj. Namesto tega smo v igralnico  prinesli različno velike škatle, jih pobarvali in jih spremenili v hišice, avtomobile…… V prijetnem vzdušju smo si ogledali predstavo, ki so jo pripravili otroci iz skupine Levčki z naslovom Pod Medvedovim dežnikom. Lepo nam je bilo in zagotovo je bila uresničeno vodilo letošnjega tedna otrok Nekaj ti moram povedati. Povedali smo si veliko novega in ta misel nas vodi v prihodnje dni.

 

Meta in Brigita

September pri Polžkih

objavljeno: 6. okt. 2015, 04:41 avtor: vrtec polzki

Septembra je bilo v naši skupini precej pestro. V svojo sredino smo sprejeli 7 novih otrok in se zelo trudili, da bi jim bilo med nami čim prej lepo. Vsak dan smo peli, plesali, se igrali in velikokrat odšli na krajše sprehode. Med hojo smo opazovali sadna drevesa, poslušali žuborenje vode, opazovali račke, kokoši, promet…..

Zelo zabavno je bilo muziciranje z malimi instrumenti. Še posebej zanimiv je bil boben, na katerega smo igrali glasno in tiho, hitro in počasi. Med tako zanimivimi dejavnostmi so novi otroci pozabili na jok. 

Neimenovano

objavljeno: 2. okt. 2015, 03:00 avtor: vrtec polzki


1-3 of 3